Aperitiv fritata/ Omleta cu asparagus si trufa neagra

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
27 Iun 2018 | 1710 vizualizari

O reteta deosebita astazi cu trufă neagra. Trufele sunt ciuperci comestibile clasa ascomycete din familia Tuberaceae, genul Tuber. Datorită dificultății în găsirea lor sunt numite și „diamantele pământului”, fiind foarte scumpe. Am avut sansa de a primi o  trufă neagra un Tuber melanosporum din regiunea Aveyron- Franța. Trufele negre sunt culese in ianuarie si februarie cand sunt in plina maturitate. Sunt sterilizate imediat dupa culegere intr-un borcan iar sucul lor poate fi folosit. Am utilizat-o pentru a face o 'fritata' - un fel de omleta italiana in care am adaugat sparanghel verde si rosii confiate. O reteta simpla si eficace, trufele sunt asociate foarte des cu ouale si omleta. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/fritata-omleta-cu-asparagus-si-trufa.html

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 28.06.2018, 10:44
la 28.06.2018, 10:53
Un mic dejun excelent!
la 28.06.2018, 11:12
la 28.06.2018, 11:16
Bună, fritata asta...!
la 28.06.2018, 13:38
Imi place~
la 28.06.2018, 14:03
Ce combinatie faina!
la 28.06.2018, 15:22
Cam rare trufele pe la noi...sigur i-au dat un gust aparte omletei!
la 28.06.2018, 16:31
Interesanta!
la 29.06.2018, 09:03
Interesanta!
la 29.06.2018, 10:38
Ce bine arata!
la 29.06.2018, 10:51
la 12.07.2018, 13:09
Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking