Ingrediente
- 3 oua
- 6 fire de sparanghel verde
- 1 ceapa salota
- cateva lamele de trufa neagra
- 1 lingura de suc de trufa neagra
- 2 linguri ulei de masline
- 2-3 felii de rosii confiate
- lapte
- sare, piper
Mod de preparare
Curatati sparanghelul cu un cutit econom (lasati varful) si taiati baza.
Fierbeti-l 5-8 minute in apa fierbinte cu sare (depinde de grosimea lor).
Taiati ceapa salota marunt si rumeniti-o in uleiul incins, intr-o tigaie mica.
Bateti bine ouale cu un pic de lapte, adaugati sare si piper.
Adaugati lamelele si sucul de de trufa.
In tigaia unde ati rumenit ceapa, puneti peste ceapa sparanghelul scurs si taiat in 2 si rosiile confiate taiate bucatele.
Adaugati deasupra ouale.
Puneti la cuptorul incins la 180°C sub grill, 10 minute, intorcand-o dupa 5 minute.
O puteti face de asemenea pe foc.
Serviti-o fierbinte sau rece.
Este delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv fritata/ Omleta cu asparagus si trufa neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|