Aperitiv frittata cu sparanghel

Postat de dantes in Aperitive / Garnituri
9 Mai 2017 | 2971 vizualizari
Aperitiv frittata cu sparanghel

Un mic dejun consistent

Ingrediente

  • 250 g sparanghel
  • 100 g bacon
  • 4 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de smantana
  • 20 g parmezan ras
  • 100 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • cimbru dupa gust

Mod de preparare

Curatam sparanghelul, taiem baconul cuburi, punem o tigaie pe foc si adaugam uleiul de masline si baconul taiat cuburi si il lasam sa se rumeneasca usor, adaugam deasupra usturoiul tocat marunt, sparanghelul si cimbru dupa gust. Lasati la prajit totul, circa 4 minute, pana cand sparanghelul incepe sa se inmoaie.

Bateti ouale cu smantana, parmezanul ras, sare si piper. Turnati compozitia in tigaie, amestecand cu grija, pentru a distribui ingredientele uniform pe toata suprafata tigaii, presarati deasupra branza telemea lasati frittata la foc mic, fara sa amestecati, pina cand ouale incep sa se aseze, apoi oprim focul si o mai lasam in tigaie 3 minute inainte de a fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

4 pere

100 gr brânză gorgonzola DOP

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de... citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Postat de rocsi_1612

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele. Il condimentam cu sare, piper si putina boia dulce. Punem felii de ciuperci, fasii de ardei rosu si cate...

Citeste continuarea

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt

Postat de simona72

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt

Cartofii se curata si se pun in apa cu sare la fiert. Din cartofii fierti se face un piure, care se amesteca cu sare, unt, lapte (lapte condensat am folosit eu), cascavalul ras si pestele maruntit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2017, 12:35
Super idee!
la 09.05.2017, 12:36
bun bun
la 09.05.2017, 12:44
Bun!
la 09.05.2017, 13:22
buna buna
la 09.05.2017, 13:36
super!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking