Aperitiv icre de fasole

Postat de gicuta69 in Aperitive / Garnituri
24 Mai 2015 | 45525 vizualizari
Aperitiv icre de fasole

Ingrediente

  • 350 g fasole
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper
  • o frunza de dafin

Mod de preparare

Fasolea am pus-o de seara la inmuiat in apa rece. A doua zi am scurs apa si am spalat-o bine, apoi am fiert-o de doua ori cate 10 minute, într-o oală, până s-a format spuma. Am aruncat apa si am spalat fasolea cu apă călduţă. Apa aruncată trebuie înlocuită cu altă apă fierbinte, nu rece. Cand am pus a treia apa, am adaugat morcovul, o ceapa si foaia de dafin si am lasat-o sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert am rasturnat-o  intr-o strecuratoare si am lasat-o la racit. Dupa ce s-a racit am pus-o intr-un castron si cu mixerul vertical am mixat, adaugand 100 ml ulei, putin cate putin.

Restul de ulei l-am pus intr-o craticioara la incins si am adaugat  cele doua cepe ramase tocate marunt. Am lasat ceapa 2-3  minute cat sa se inmoaie, fara a se praji si asa fierbinte am adaugat-o peste fasole si am mixat pana la omogenizare. La sfarsit am adaugat  sare si piper dupa gust.  

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pinguini

Postat de retetele_tinei

Pinguini

  Morcovul se curata, se spala si se taie rondele. Rondelele se vor taia intr-o parte, in forma de tringhi. Triunghi care mai apoi, se va folosii pentru a crea nasul acestora. Cateva...

Citeste continuarea

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Postat de Ina

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat  aici . Pasta de ciuperci: Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2015, 12:20
Bun
la 24.05.2015, 12:35
mmm imi plac
la 24.05.2015, 12:36
la 24.05.2015, 13:14
super
la 24.05.2015, 13:50
ce-mi plac

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking