Aperitiv inimioare de foietaj cu crema de branza

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
16 Feb 2020 | 2323 vizualizari

Pentru o masă de dimineață am pregătit un platou cu legume, pate de casă și aceste inimioare cu brânză. Am vrut să le fac cu ceapă verde, dar nu am avut decât câteva fire, pentru decor, așa că am folosit praz, au ieșit foarte bune. Am obținut destule inimioare, însă am dat doar câteva deoparte ca să le pozez. Iată cum le-am pregătit…

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 16.02.2020, 22:01
Cred că sunt foarte gustoase...!
la 17.02.2020, 00:44
la 17.02.2020, 01:08
la 17.02.2020, 08:05
la 17.02.2020, 08:52
la 17.02.2020, 17:12
Bun!
la 17.02.2020, 21:05
Ce faine sunt!
la 17.02.2020, 21:06
Yamii, yamiii! Pe gustul nostru!
la 17.02.2020, 21:41
Va multumesc frumos!
la 18.02.2020, 13:12
Bune!
la 18.02.2020, 14:31
Multumesc, domnule Dante!
la 27.02.2020, 14:56
la 15.03.2020, 15:11
Rahela

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking