Aperitiv medalion Caprese

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2018 | 3027 vizualizari
Aperitiv medalion Caprese

Acest aperitiv sănătos, nutritiv și gustos este recomandat, atât la ocazii speciale, cât și în zilele obișnuite. În plus, se prepară foarte repede și cu puțină răbdare, poate fi ornat în fel și chip, pentru a încânta privirea.

Ingrediente

  • 2 mozzarella
  • 2 roșii
  • 1 castravete
  • 1 ardei capia
  • măsline
  • o frunză de salată verde
  • sare
  • busuioc/oregano măcinat

Mod de preparare

Se spală legumele și se șterg cu un prosop de hârtie.

Se porționează mozzarella și roșiile în felii de aceeași grosime.

Se pregătesc elementele de decor.

Se pun intercalat felii de mozzarella (condimentate cu sare și busuioc/oregano măcinat) cu felii de roșii, după care se ornează medalioanele după plac, cu: roșii, castraveți, măsline, ardei capia, sau grași, salată verde.

Se pot servi imediat, sau după ce au stat 30-60 minute în frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv medalion Caprese" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

(un fel de) Balmos

Postat de Sim0naWorld

(un fel de) Balmos

Cantitatile nu le-am precizat pentru ca fiecare face cat considera, in functie de numarul de meseni. Zerul l-am pus intr-un tuci si l-am lasat sa se infierbante, atunci am adaugat malaiul,...

Citeste continuarea

Rulouri de dovlecel si zucchini umplute cu crema de branza la cuptor

Postat de panacris

Rulouri de dovlecel si zucchini umplute cu crema de branza la cuptor

Dovleceii se spală, apoi se curăță de coajă partial, cu curățătorul de citrice (opțional). Apoi se taie la capete și se taie cu ajutorul unui cuțit, curățător de legume sau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2018, 21:09
la 05.10.2018, 21:56
Oooooo ce fain arata
la 05.10.2018, 22:06
foarte simpatic!
la 05.10.2018, 22:08
Mulțumesc frumos, Claudia! Altă dată mi-a ieșit și mai fain...
la 05.10.2018, 22:08
Mă bucur mult că-ți place, Daniela! Mulțumesc frumos!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking