Aperitiv mini croissante cu crema de branza

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
29 Aug 2020 | 2788 vizualizari

Mini croissantele din foietaj, cu cremă de brânză pot fi un aperitiv simpatic la o masă festivă. Sunt crocante, gustoase și se mănâncă ușor. 

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj;
  • 300 g telemea de vacă Delaco;
  • 50 g unt;
  • Smântână, după gust;
  • 1 ceapă albă;
  • Sare, după gust

Mod de preparare

 

După ce am adus foietajul la temperatura camerei, se decupează din foaie triunghiuri lungi, care se rulează, aducându-le la forma de croissante, niște croissante mai mici.

Se transferă într-o tavă pregătită cu foaie de copt, se ung cu ou și se dau la cuptorul preîncălzit, la foc mic, aprox 35 de minute sau până devin aurii. Se lasă la răcit, apoi se taie în două.

Pentru umplutură, peste telemeaua rasă, se adaugă untul rece dat pe răzătoare, ceapa albă curățată, spălată și tocată mărunt, smântână după gust, astfel ca amestecul să capete o consistență cremoasă. Se potrivește de sare.

Se servesc umplute sau oricum vă plac. Noi le-am servit și cu alte aperitive. Sunt de efect și festive.

 

Poftă bună!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2020/07/mini-croissante-cu-crema-de-branza.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini croissante cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciuperci umplute

Postat de cristeena20

Ciuperci umplute

Ciupercile le alegem medii, nu foarte mici, dar nici prea mari. Eu am luat ciuperci maronii dar sunt foarte bune si cele champignon. Le spalam si le uscam bine cu un servet de hartie. Le scoatem...

Citeste continuarea

Dovlecei pane

Postat de Valclaudia

Dovlecei pane

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il feliem subtire. Punem sare peste feliile de dovlecel si le lasam la scurs intr-o strecuratoare, o jumatate de ora. Ouale se mixeaza cu faina si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Comentarii

la 29.08.2020, 16:12
la 29.08.2020, 16:26
Lau
la 29.08.2020, 18:00
la 29.08.2020, 18:26
la 30.08.2020, 08:36

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking