Aperitiv mini omlete cu telemea

Postat de eumimi in Aperitive / Garnituri
11 Sep 2018 | 3650 vizualizari
Aperitiv mini omlete cu telemea

"Provocarea GastroArt" O idee de mic dejun gustos si hranitor.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 200 g telemea
  • 5-6 fire de ceapa verde
  • 50 g lapte
  • 4 linguri de faina
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Punem ouale intr-un bol si adaugam branza data pe razatoarea mare. Adaugam si ceapa verde tocata marunt, uleiul si laptele si amestecam bine. Adaugam ultima data faina, sare si un praf de piper.

Ungem o forma de briose cu ulei sau, mai simplu, punem hartii pentru briose, si le umplem cu omleta. Dam omletele la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 20 de minute. Le lasam la racit in tava si apoi trecem lama unui cutit pe marginea fiecarei omlete pentru a o desprinde de peretii tavii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini omlete cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele de ton cu sos de iaurt

Postat de merisor67

Chiftele de ton cu sos de iaurt

Desfacem conservele si transferam continutul intr-o sita, pentru a se scurge bine de lichid. Apoi transferam bucatile de ton intr-un bol si adaugam peste ele ceapa tocata cat de marunt putem,...

Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi

Postat de rocsi_1612

Tarta cu branzeturi

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam apa minerala treptat, pana obtinem un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2018, 19:16
Ce bunatate!
la 11.09.2018, 19:24
Ce-mi plac...!
la 11.09.2018, 19:27
la 11.09.2018, 19:29
Pe gustul meu!
la 11.09.2018, 19:31
Multumesc frumos!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking