Aperitiv mini tarte umplute cu salata boeuf

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
22 Dec 2018 | 5191 vizualizari
Aperitiv mini tarte umplute cu salata boeuf

Reteta romaneasca

Ingrediente

  • TARTE
  • 250g faina
  • 120 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri apa rece
  • 1/2 lingurita sare
  • Salata boeuf
  • maioneza
  • masline
  • morcov
  • gogosar

Mod de preparare

Tarte-intr-un bol cernem faina amestecam cu sarea,adaugam untul taiat cubulete,amestecam pana ce rezulta un aluat sfaramicios.Adaugam oul batut cu apa si framantam un aluat omogen si nelipicios.

Invelim in folie alimentara si dam la rece  30 min,intindem aluatul pe masa infainata decupam cercuri mai mari decat formele.

Asezam aluatul in formele unse cu ulei si apasam usor pe pereti tavitei astfel incat sa ne iasa mini tarte perfecte:)

Intepam cu furculita si dam la cuptorul incalzit cca 10-15 min pana ce se rumenesc frumos.

Le lasam sa se raceasca dupa care le umplem cu salata boeuf pregatita de inainte.

Le decoram cu maioneza si cu masline,gogosar.

Dam la rece 1 ora inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini tarte umplute cu salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelita

Postat de merisor67

Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelita

Pentru aluat, cernem făina într-un vas și presărăm sare peste ea. Facem o adâncitură la mijloc și punem acolo gălbenușurile, untul rece, tăiat în cuburi și iaurtul...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu ciuperci

Postat de panacris

Chec aperitiv cu ciuperci

Prima oară se pregătește umplutura. Ceapa și morcovul curățate se toacă mărunt, apoi se călesc în puțin ulei, până devin translucide. Apoi se adaugă ciupercile scurse de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2018, 20:57
la 22.12.2018, 21:00
Ce idee interesanta
la 22.12.2018, 21:17
Foarte interesant :
la 22.12.2018, 21:46
super
la 22.12.2018, 22:09
Bune!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking