Aperitiv minicheesecake sarat

Postat de carla27carla in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2017 | 3101 vizualizari
Aperitiv minicheesecake sarat

Delicii de paste 

Ingrediente

  • 300 gr biscuiti sarati
  • 150 gr unt
  • branza Delaco cu smantana
  • branza Almette cu verdeata
  • 2-3 lg smanatana grasa
  • 50 gr unt
  • fire de ceapa verde
  • usturoi verde
  • frunze de patrunjel
  • leurda
  • cateva felii de salam picant
  • 2 lg de cascaval ras
  • 2 lg lapte
  • 10 gr foi de gelatina

Mod de preparare

Se pregateste blatul de biscuiti sarati: se sfarma biscuitii cu un sucitor, se topeste untul si se adauga peste biscuiti, se amesteca bine cu o lingura. In paharele de plastic mici, se pune cate un strat de biscuiti cu unt de circa 1-1,5 cm  si apoi se da la rece.

Intre timp, se pregatesc cremele de branza. Intr-un castron, se amesteca crema de branza cu verdeata, cu 1 lg smantana, 20 gr unt moale, verdeata tocata marunt. In al 2 lea castron, se amesteca jumatate din crema de branza cu smantana cu 1 lg smantana si 20 gr unt si salam picant, taiat cubulete mici, iar in al 3 lea, cealata jumatate din crema de branza,1 lg smantana si 10 gr unt si 2 lg cascaval. Se amesteca pana la omogenizare.

Se pun la inmuiat foile de gelatina, in apa rece. Se incalzesc 2 lg lapte si se dizolva foile de gelatina inmuiate, apoi se pune in fiecare, crema de branza, se amesteca bine pana la omogenizare. Se scot paharelele din frigider si se pune peste blatul de biscuiti crema de branza, fiecare paharel sa aiba un fel de crema de branza. Se decoreaza dupa plac si se da la rece, sa se intareasca. Cand le punem pe platou, se scot din paharele, cu ajutorul unei foarfeci sau impingand fundul paharelului in sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv minicheesecake sarat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Postat de Constelatialeu

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Am ras casul si branza de oaie,am adaugat ouale si am omogenizat bine.Am pus hartie de copt in tava,am asezat foaia de aluat peste care am turnat compozitia de branzeturi.Foaia a doua m-am chinuit...

Citeste continuarea

Rulada cu telemea si cascavea

Postat de mirela0911

Rulada cu telemea si cascavea

Se incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine apoi se lasa sa creasca. Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, se face in mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2017, 18:22
Mda,ce bunătate!
la 22.04.2017, 18:42
Super
la 22.04.2017, 19:35
la 22.04.2017, 20:01
Foarte bun!
la 22.04.2017, 20:15

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking