Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
12 Dec 2018 | 7367 vizualizari
Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

Suuuper rapid de facut si atat de bune! Un deliciu! Atat calde si reci si sunt perfecte pe platoul unei mese festive!

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 150 g crema de branza
  • 100 g rosii cherry
  • 100 g rosii cherry galbene
  • 1 ceapa rosie
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Aluatul foietaj dezghetat se taie in cercuri cu o forma speciala sau cu un pahar. Se unge fiecare cerc cu crema de branza.

Rosiile cherry se taie in sferturi si se pun peste crema de branza. Ceapa rosie se taie solzisori fini si se pune peste rosii. Se condimenteaza fiecare mini-tarta cu sare si piper, busuioc uscat si cateva picaturi de ulei de masline.

Se pun intr-o tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 220 grade pentru 10 minute, pana ce marginile sunt umflate si usor rumenite.

Se servesc calde sau reci.

Se decoreaza cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta Godina

Postat de panacris

Tarta Godina

Din ouă, făină și lapte se prepară un sos béchamel ce se asezonează de sare și piper. În acest sos se adaugă ceapa, usturoiul și ardeiul kapia curățate și tocate...

Citeste continuarea

Pateu de ficat cu visinata si migdale

Postat de mihaelar63

Pateu de ficat cu visinata si migdale

Ficateii se curata de pelite, se spala si se pun intr-un bol [ de portelan, sticla sau inox ] . Se toarna lapte deasupra si se dau la rece cateva ore . Daca se poate , scurgeti zeama si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2018, 16:52
Bune!
la 12.12.2018, 16:52
Câte idei de aperitive festive...!
la 12.12.2018, 16:58
ce bine arata
la 12.12.2018, 17:15
Astea sunt preferatele mele! Nu te poti opri, sunt super bune! Ma bucur ca va plac!
la 12.12.2018, 17:31
bune bune

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking