Ingrediente
- 2 ciuperci mai mari
- 1 lingura de ulei
- 1 ceapa rosie
- 15 grame muguri de pin
- 1/2 lingurita coriandru pudra
- fulgi de chilli
- cimbru uscat
- 4 oua mari
- sare
- patrunjel proaspat
Mod de preparare
Ciupercile se prajesc in ulei, la foc mediu, 10 minute, acoperite cu capac pana devin moi.
Intre timp, se toaca ceapa si patrunjelul. Se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare.
Se caleste ceapa impreuna cu mugurii de pin pana se inmoaie. Se adauga apoi ciupercile, coriandrul, fulgii de chilli si cimbrul si se amesteca bine. Se adauga ouale, se amesteca usor, se acopera cu capac si se mai lasa la foc mic pana ouale sunt gatite complet.
Se serveste cu patrunjel proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu ciuperci intregi si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|