Aperitiv oua Faberge

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
1 Mai 2020 | 2084 vizualizari
Aperitiv oua Faberge

Eheeeee! Din cand in cand e bine sa te aduca cineva sa-i cauti o reteta:)))))O buna prietena care a vazut Oua Faberge ,postate de draga noastra Mirela,pe Bucataras,nu putea sa deschida site-ul sa scrie reteta.M-a sunat si m-a rugat sa -i dau reteta.Cu noua tehnologie i-am transmis reteta,dar am si luat-o in colimator:)))))Asa ca,am purces la prepararea ei.cei drept e drept,n-am facut decat 3 oua(atatea coji am avut) restul le-am facut in forme mici.In tot cazul pe masa de Sf.Pasti au dat foarte bine;)  Multumesc Mirela pentru reteta prparatului,de fapt sotului tau :))))))

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • o bucata de telina
  • 2 linguri porumb din conserva
  • 1/2 piept de pui
  • supa de pasare
  • 1 ardei kapia
  • 1 plic gelatina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ouale se sparg la partea mai lata.

Scoate albusul si galbenusul prin scuturare usoara.

Spala cojile si pune-le la scurs (cu spartura in jos) si lasa-le sa se usuce.

Morcovul,pastarnacul,talina se curata,spala si se pune pa fiert alaturi de pieptul de pui.

Eu am pus la fiert pieptul de pui cu tot cu os pentru a da gust supei.

Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa la racit.

Toate legumele si pieptul de pui se toaca cuburi mici(ca la salata de beuf).

Intre timp de pune in supa de pui gelatina la hidratat ,confor instructiunilor de pe plic.

Amestecam legumele taiate,porumbul,carnea,condimentam  si umplem cojile de oua.

Peste umplutura turnam supa de pui cu gelatina si dam la rece.

In momentul servirii scoatem coaja (decojim cu atentie,ca la oul fiert).

Sunt delicioase!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Oua Faberge

Postat de amalia01

Oua Faberge

A tunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Comentarii

la 01.05.2020, 15:38
la 01.05.2020, 16:32
la 01.05.2020, 17:07
Bravo, Buni ! te-ai bagat la fonfleuri din astea...
la 01.05.2020, 17:17
O idee care-mi place mult și care mă tentează...!
la 01.05.2020, 18:36
Pus la favorite să fac și eu Îmi place ideea

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking