Ingrediente
- 1 morcov
- 1 pastarnac mic
- o bucata de telina
- 2 linguri porumb din conserva
- 1/2 piept de pui
- supa de pasare
- 1 ardei kapia
- 1 plic gelatina
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Ouale se sparg la partea mai lata.
Scoate albusul si galbenusul prin scuturare usoara.
Spala cojile si pune-le la scurs (cu spartura in jos) si lasa-le sa se usuce.
Morcovul,pastarnacul,talina se curata,spala si se pune pa fiert alaturi de pieptul de pui.
Eu am pus la fiert pieptul de pui cu tot cu os pentru a da gust supei.
Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa la racit.
Toate legumele si pieptul de pui se toaca cuburi mici(ca la salata de beuf).
Intre timp de pune in supa de pui gelatina la hidratat ,confor instructiunilor de pe plic.
Amestecam legumele taiate,porumbul,carnea,condimentam si umplem cojile de oua.
Peste umplutura turnam supa de pui cu gelatina si dam la rece.
In momentul servirii scoatem coaja (decojim cu atentie,ca la oul fiert).
Sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|