Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
10 Apr 2018 | 3973 vizualizari

Pentru că mi-a rămas puțină maioneză de la salata boeuf, m-am hotărât să fac și niște ouă umplute cu sos. Ouăle umplute sunt dintotdeauna un aperitiv gustos, economic și ușor de făcut, mai ales că se pot umple cu diferite ingrediente. Mie îmi plac ouăle umplute în sos de maioneză, umplute cu pate din ficăței de pui, sau cu brânză de burduf. Din acestea am făcut acum și au fost bine primite. Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 12 jumătăți de ouă umplute, câte 3/porție.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 10.04.2018, 22:34
Interesant.De incercat
la 10.04.2018, 22:42
Mulțumesc frumos, Claudia!
la 11.04.2018, 22:45
Ce idee buna!
la 11.04.2018, 23:16
Mulțumesc, Oana! Mie mi se pare că astfel, ouăle umplute sunt mai bune...
la 12.04.2018, 00:02
Ador branza buna de burduf... pe care din pacate n-o gasim prea usor; iar combinatia preparata de Dvs nu poate fi decat DELICIOASA!... si neaparat de incercat! Reteta Dvs ma duce cu gandul la una de oua umplute calde cu sos de maioneza: umplutura se face din galbenusurile sfaramate, Pecorino (sau Parmezan) ras, Ricotta, smantana, ulei (de masline reteta e din sudul Italiei) si pesmet; se umplu ouale "cu varf" si se coc la cuptor la temperatura medie spre mica, pana incepe sa se prelinga (topeasca) umplutura; se servesc fierbinti cu sos maioneza f rece, amestecat cu ceva usturoi si capere. ptr postare si multumiri ptr idee .
la 12.04.2018, 09:05
Navidad, ce idee interesantă cu ouăle umplute, coapte la cuptor..! Mulțumesc pentru ea, cred că sunt foarte bune! Va veni și vremea să le încerc...Mulțumesc pentru aprecieri și pentru această rețetă deosebită!
la 13.04.2018, 17:13
Bune!
la 13.04.2018, 18:10
Mulțumesc frumos, Dante!
la 16.04.2018, 08:13
ce bun cred ca este
la 16.04.2018, 08:51
Da, este bun, pentru că gustul brânzei de burduf se armonizează foarte bine cu acela al maionezei cu smântână...! Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking