Ingrediente
- 6 albușuri de ouă fierte tari
- 50 grame de unt
- 75 grame de brânză de burduf
- 3 linguri încărcate de smântână grasă
- 3 linguri încărcate de maioneză
- 1 praf de sare
- piper
- Pentru decor:
- felii subțiri de gogoșari în oțet
- măsline
- verdeață...
Mod de preparare
Ouăle se fierb tari în apă cu sare, se lasă să se răcească, după care se curăță de coji și se înjumătățesc.
Se amestecă bine gălbenușurile cu brânza de burduf, untul moale și condimentele (sare și piper) după gust.
Se umplu jumătățile de ouă cu amestecul de gălbenușuri, cu unt și brânză de burduf, după care se pun într-un platou, cu deschiderea în jos.
Se face un sos de maioneză cu smântână și se toarnă peste ouăle umplute.
Se decorează cu felii subțiri de gogoșari în oțet, măsline, verdeață.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|