Aperitiv oua umplute cu crema de branza si jambon

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
5 Ian 2019 | 8392 vizualizari

Mi-a venit ideea să fac aceste ouă umplute atunci când am văzut cât de bună a ieșit crema de brânză pentru rulouri. Am făcut o altă porție de cremă de brânză (dar fără ceapă!), am adăugat în ea jambon tăiat mărunt și am avut o umplutură foarte bună pentru niște ouă festive sățioase și foarte gustoase.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 05.01.2019, 12:05
Foarte frumoase oua !!!
la 05.01.2019, 12:06
Mulțumesc frumos, Mihaela!
la 05.01.2019, 12:18
la 05.01.2019, 12:31
Adauga comentariu...
la 05.01.2019, 12:32
la 05.01.2019, 12:38
Îți mulțumesc frumos, Angela!
la 05.01.2019, 12:55
Imi plac cu branzica !
la 05.01.2019, 12:56
imi plac aceste tipuri de pregatiri, sunt bune la aniversari, la sarbatori
la 05.01.2019, 13:15
la 05.01.2019, 13:38
Mulțumesc, Mimi!
la 05.01.2019, 13:41
Tare bună combinația!
la 05.01.2019, 13:46
Da, Georgiana, sunt tare bune preparatele cu brânză...Mulțumesc frumos pentru atenție!
la 05.01.2019, 13:47
Îți mulțumesc frumos, Angela! Și eu țin la astfel de preparate pentru ocaziile festive și nu fac economie de ingrediente, timp și imaginație ca să fie ceva reușit, până la urmă..
la 05.01.2019, 13:47
Mulțumesc, Mimi!
la 05.01.2019, 13:48
Așa mi s-a părut și mie, Merișor...! Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking