Ingrediente
- 4 oua fierte tari
- 1 cutie ton scurs
- 2 -3 catei usturoi
- 1 lingurita mustar
- 1 lingura maioneza
- 70 grame cascaval ras
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- pentru ornat
- marar proaspat
- ardei gras
- seminte rodii
- parmezan ras
Mod de preparare
Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si cascavalul ras.
In alt bol zdrobim cu furculita, daca est cazul, tonul si-l adaugam peste oua, amestecam toate ingredientele, potrivim de sare si piper.
Umplem ouale mai cu varf, apoi ornam cu firicele de marar, dandu-i forma de bradut.
Ornam cu samburi de rodii, iar din ardei gras facem stelute si o montam in varful bradutului.
Presaram deasupra cu parmezan ras pentru a da impresia de zapada.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute pentru revelion" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|