Aperitiv oua umplute pentru revelion

Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri
31 Dec 2018 | 7008 vizualizari
Aperitiv oua umplute pentru revelion

Asa cum se spune ca in noaptea de revelion se mananca peste pentru a inota mai usor tot anul  printre pobleme ,m-am gandit sa vin cu un antreu care contine si peste. Iar ouale  umplute si ornate pentru revelion este  un  aperetiv  perfect si de efect  

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • 1 cutie ton scurs
  • 2 -3 catei usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura maioneza
  • 70 grame cascaval ras
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • pentru ornat
  • marar proaspat
  • ardei gras
  • seminte rodii
  • parmezan ras

Mod de preparare

Ouale le taiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le taiem pe mijloc. Intr-un castron adaugam galbenusurile, le zdobim cu furculita, adaugam maioneza, mustarul, usturoiul zdrobit si cascavalul ras.

In alt bol zdrobim cu furculita, daca est cazul, tonul si-l adaugam peste oua, amestecam toate ingredientele, potrivim de sare si piper.

Umplem ouale mai cu varf, apoi ornam cu firicele de marar, dandu-i forma de bradut.

Ornam cu samburi de rodii, iar din ardei gras facem stelute si o montam in varful bradutului.

Presaram deasupra cu parmezan ras pentru a da impresia de zapada.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute pentru revelion" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitive pentru masa de Revelion

Postat de Constelatialeu

Aperitive pentru masa de Revelion

Aperitiv cu crema de branza: intindem aluatul foietaj si cu o forma, nu foarte mare, decupam aluatul, coacem  foietajul, grija mare ca sa nu le bronzam ( pe unele le-am bronzat ca a sunat...

Citeste continuarea

Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion

Postat de Constelatialeu

Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion

Toate acestea necesita nu neaparat o tehnica de pregatire, tot ce am avut eu pe masa, mai putin salam, cascaval, sunca sisi si branza, restul sunt pregatite de mine.Iti trebuie vointa, placere si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2018, 15:34
Ce frumusele! La multi ani!
la 31.12.2018, 15:41
la 31.12.2018, 15:47
la 31.12.2018, 15:57
Arata festiv, foarte frumos! Bravo!
la 31.12.2018, 16:16

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking