Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2017 | 3752 vizualizari

Pentru ca mi-a ramas amestec de carne tocata de la chiftelute, am pregatit si niste pateute cu carne, verdeata, usturoi si aluat foietaj. "Reteta pentru picnic"

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 17.05.2017, 17:19
E clar, din astea aş mânca. Personal aş mai fi pus un pic de mărar în compoziţie, dar e foarte bine şi aşa.
la 17.05.2017, 17:24
Merg bine cu salata mea preferata
la 17.05.2017, 17:59
la 17.05.2017, 18:35
Ce buneee!
la 17.05.2017, 18:42
Buneee
la 17.05.2017, 20:10
la 17.05.2017, 20:20
Va multumesc frumos pentru vizita si aprecieri!
la 17.05.2017, 20:35
Doua pateuri calde as servi si eu!
la 17.05.2017, 23:38
Tare bune!
la 18.05.2017, 08:21
la 18.05.2017, 10:23
Bune!
la 18.05.2017, 12:23
Va multumesc mult!
la 18.05.2017, 17:24
la 19.05.2017, 16:38
Daniela,
la 20.05.2017, 07:31
Bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking