Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi
Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri 17 Mai 2017 | 3752 vizualizari
Pentru ca mi-a ramas amestec de carne tocata de la chiftelute, am pregatit si niste pateute cu carne, verdeata, usturoi si aluat foietaj.
"Reteta pentru picnic"
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 17.05.2017, 17:19
E clar, din astea aş mânca. Personal aş mai fi pus un pic de mărar în compoziţie, dar e foarte bine şi aşa.
la 17.05.2017, 17:24
Merg bine cu salata mea preferata
la 17.05.2017, 17:59
la 17.05.2017, 18:35
Ce buneee!
la 17.05.2017, 18:42
Buneee
la 17.05.2017, 20:20
Va multumesc frumos pentru vizita si aprecieri!
la 17.05.2017, 20:35
Doua pateuri calde as servi si eu!
la 17.05.2017, 23:38
Tare bune!
la 18.05.2017, 10:23
Bune!
la 18.05.2017, 12:23
Va multumesc mult!
la 18.05.2017, 17:24
la 19.05.2017, 16:38
Daniela,
la 20.05.2017, 07:31
Bune!
COMENTEAZA