Ingrediente
- 500 g branza de vaci
- 1 pachet de foi de placinta
- 2 oua
- Deasupra:
- 200 ml lapte
- 250 ml apa minerala
- 100 ml ulei
- 3 oua
Mod de preparare
Intr-un bol se amesteca cele doua oua si branza de vaci.
Se ia o foaie de placinta si se pune din loc in loc compozitie.
Se strange foaia sub forma de evantai.
Se pune foaia in tava de 32 x 22 cm. Se continua cu restul foilor.
Uleiul, ouale, laptele si apa minerala se amesteca cu telul si se toarna in tava, peste foile de placinta.
Se da tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand se rumeneste deasupra.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se felia.
Pofta buna!
Sa incercati si voi placinta cu branza de vaci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|