Ingrediente
- 5 oua
- 150 g naut din conserva
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 100 g faina
- 50 ml ulei de masline
- ½ ardei gras rosu
- 3 fire ceapa verde
- 1/2 plic praf de copt
- sare
- piper
Mod de preparare
Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica si ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie. Tai ceapa rondele si ardeii cubulete.
Intr-un vas, amesteci ingredientele de mai sus. Adaugi sare si piper dupa gust.
Separat bati ouale cu un praf de sare si le adaugi peste compozitia de dovlecei. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi uleiul de masline si amesteci apoi torni compozitia in tava tapetata cu unt.
Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|