Aperitiv placinta cu spanac si branza

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
1 Oct 2017 | 3469 vizualizari
Aperitiv placinta cu spanac si branza

Ingrediente

  • 1/2 de pachet foi de placinta
  • 400 gr spanac
  • 200 gr branza grasa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei+pentru stropit deasupra si uns tava
  • sare
  • piper negru macinat
  • nucsoara macinata
  • 50 gr muguri de pin

Mod de preparare

Tocam ceapa fin si o punam la calit in 2 linguri de ulei. Cand a devenit translucida, punem peste ea frunzele de spanac, pe care le-am curatat, le-am spalat si le-am scurs in prealabil. Adaugam un praf de sare, piper, nucsoara si amestecam usor pana scade zeama de la spanac. 
Dam jos si lasam sa se racoreasca. Amestecam cu branza sfaramata si mugurii de pin.
Ungem o tava cu ulei, apoi asezam foile de placinta  una cate una, pe care am presarat amestecul de branza si spanac. Stropim ultima foaie cu ulei si dam tava la cuptorul preincalzit pana placinta este gata si se rumeneste.

Servim placinta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv placinta cu branza si spanac

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu branza si spanac

Într-o tigaie încăpătoare topești untul și adaugi ceapa verde și usuturoiul tăiate rondele și un praf de sare. Lași să se călească pentru 1-2 minute, apoi adaugi spanacul...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute. Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.10.2017, 11:46
Îmi place, cu spanac și cu brânză...!
la 01.10.2017, 13:16
waw!
la 01.10.2017, 14:17
la 01.10.2017, 15:05
delicioasa
la 01.10.2017, 15:51
Super buna

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking