Aperitiv pogaci cu jumari

Postat de trifadalia in Aperitive / Garnituri
4 Ian 2019 | 2091 vizualizari

Eu am folosit jumari macinate, adica am avut osanza cruda si am topit-o pentru a face jumari din ea , cu care am uns pogacile. Reteta originala veche este cu osanza.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 04.01.2019, 15:18
Ce mult îmi plac! Trebuie să caut jumări ca să fac și eu, pentru că n-am mai mâncat de anul trecut...
la 04.01.2019, 15:20
la 04.01.2019, 16:13
la 04.01.2019, 17:44
Chiar ieri vorbeam despre pogaci ca-mi este dor "
la 04.01.2019, 18:23
la 04.01.2019, 19:40
Cred ca sunt tare gustoase!
la 04.01.2019, 19:42
Imi plac dar sa fie calde, chiar fierbinti
la 04.01.2019, 20:29
Ce-mi plac, alaturi de un iaurt!
la 04.01.2019, 20:56
la 07.01.2019, 15:40
Au fost delicioase, demult am tot zis ca fac dar acum am ajuns sa imi duc planul la indeplinire, chiar daca poza finala este mai veche.( cu mii de scuze) Poza finala nu am de data asta, au trecut rapid si pe cand sa ma trezesc sa fac poze s-au evaporat din covata.
la 17.03.2019, 00:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking