Aperitiv pogaci cu jumari
Postat de trifadalia in Aperitive / Garnituri 4 Ian 2019 | 2091 vizualizari
Eu am folosit jumari macinate, adica am avut osanza cruda si am topit-o pentru a face jumari din ea , cu care am uns pogacile. Reteta originala veche este cu osanza.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 04.01.2019, 15:18
Ce mult îmi plac! Trebuie să caut jumări ca să fac și eu, pentru că n-am mai mâncat de anul trecut...
la 04.01.2019, 15:20
la 04.01.2019, 16:13
la 04.01.2019, 17:44
Chiar ieri vorbeam despre pogaci ca-mi este dor "
la 04.01.2019, 19:40
Cred ca sunt tare gustoase!
la 04.01.2019, 19:42
Imi plac dar sa fie calde, chiar fierbinti
la 04.01.2019, 20:29
Ce-mi plac, alaturi de un iaurt!
la 07.01.2019, 15:40
Au fost delicioase, demult am tot zis ca fac dar acum am ajuns sa imi duc planul la indeplinire, chiar daca poza finala este mai veche.( cu mii de scuze) Poza finala nu am de data asta, au trecut rapid si pe cand sa ma trezesc sa fac poze s-au evaporat din covata.
la 17.03.2019, 00:48
COMENTEAZA