Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
9 Sep 2021 | 3806 vizualizari
Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Retete de suflet

Ingrediente

  • 800 gr aluat foietaj
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri pesto verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • susan

Mod de preparare

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea cealalta de aluat si presam usor cu un sucitor.

Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de aluat de latimea dorita. Luam pe rand fiecare fasie si tragand de ambele capete in acelasi timp o rasucim. Asezam aluatul rasucit intr-o tava pe hartie de copt. Ungem deasupra cu un ou batut bine si presaram susan.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc  iute pentru 25 de minute sau pana se rumenesc. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Balmos

Postat de mirela0911

Balmos

Dupa cum am spus, jantuiala trebuie sa fie acrisoara. Se pune jantuiala intr-o oala de 3 litri si se da la foc, nu direct pe flacara, cu plita dedesubt, altfel se va afuma. Cand incepe sa...

Citeste continuarea

Mamaliga cu branza (in straturi)

Postat de mirela0911

Mamaliga cu branza (in straturi)

Se pune la fiert intr-o oala, apa cu sarea. In mometul in care incepe sa dea in clocot, se toarna faina in ploaie si se amesteca cu un tel. Se lasa pe foc mic (atentie ca sare) si se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2021, 21:37
la 09.09.2021, 21:45
la 09.09.2021, 22:52
super!
la 10.09.2021, 06:44
grozave!!
la 10.09.2021, 09:14

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking