Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume

Postat de carla27carla in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2017 | 11460 vizualizari
Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume

Delicii de paste 

Ingrediente

  • 750 gr carne tocata porc
  • 3 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • 2 lg de pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 fir ceapa verde
  • 6 felii de sunca mortadella
  • 6 felii de cascaval feliat
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie boabe de porumb
  • 1-2 morcovi fierti
  • frunze de patrunjel
  • ulei pentru uns hartia de copt

Mod de preparare

Se pregateste carnea pentru rulada: se amesteca  carnea tocata cu sare, piper, oua, usturoi pisat, usturoi verde si ceapa verde tocata marunt, feliile de paine inmuiate in lapte, scurse si maruntalite si 2 lg de pesmet si se framanta bine, pana la omogenizare.

  Pe o hartie de copt unsa cu ulei, se asaza carnea astfel pregatita si se intinde bine, sa fie strat de circa 1-1,5 cm. Deasupra punem feliile de sunca, peste punem feliile de cascaval si apoi, aranjam bucatele de morcov, ardei, presaram boabele de porumb si frunzele de patrunjel tocate.

Incepem sa rulam, folosind hartia de copt si, cand este gata de rulat, se inchide hartia la capete si apoi se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, circa 40 de minute. Dupa cele 40 de minute, se scoate afara din cuptor, se indeparteaza cu grija hartia de copt in care este invelita si se mai da la cuptor, inca 10 minute, sa se rumeneasca.

Cand este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii. Se poate servi atat rece, cat si calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Postat de Ina

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Dovleceii se curata de coaja , se dau pe razatoarea mare , se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru a se scurge foarte bine de zeama. Se amesteca  ouale cu un praf de...

Citeste continuarea

Omleta cu carnati de bere si branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Omleta cu carnati de bere si branza de burduf

Carnatii de bere se cresteaza si se pun la prajit intr-o lingura de ulei. Ouale se bat cu laptele. Se adauga in ouale batute si branza de burduf si piper (sare nu a fost nevoie). Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2017, 17:41
la 22.04.2017, 17:45
ce bine arata!
la 22.04.2017, 17:47
Bunaa!
la 22.04.2017, 17:53
Multumesc!
la 22.04.2017, 18:23
Ce bună și ce bine arată!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking