Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
8 Mai 2017 | 4683 vizualizari
Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de porc (sau amestec cu vita)
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • miezul de la o felie de paine (30g)
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  •  umplutura:
  • 500 g spanac congelat
  • 50 g telemea
  • sare
  • piper
  • 30 g unt
  • 50 g gogosari murati
  • garnitura:
  • 350 g legume mexicane
  • 2 linguri rosii cuburi in sos
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Lasi spanacul sa se dezghete, apoi il scurgi bine de apa. Pui untul intr-o tigaie incinsa si adaugi spanacul si condimentezi cu sare si piper. Amesteci si lasi sa se caleasca 5 minute, apoi lasi sa se raceasca compozitia. Adaugi telemeaua data pe razatoarea mica si amesteci pana cand se omogenizeaza compozitia si adaugi sare daca mai este necesar.

Intr-un vas mai mare, amesteci carnea tocata, ouale batute, pesmetul, painea inmuiata, stoarsa si rupta bucatele. Condimentezi cu sare si piper si amesteci. Intinzi compozitia pe hartia de copt. Peste stratul de carne intinzi stratul de spanac. Asezi deasupra, fasii de gogosari si cu ajutorul hartiei de copt, rulezi frumos, astfel incat rulada sa ramana in interiorul hartiei de copt.

Dai la cuptorul preincalzit la 180° pentru 20 de minute, cu tot cu hartia de copt, apoi desfaci hartia (fara sa o scoti) si lasi rulada pentru inca 25-30 de minute pana cand se rumeneste. O lasi sa se racoreasca putin si apoi o tai.

Pentru garnitura, pui legumele la calit, in uleiul incins si adaugi sare, piper si rosii cuburi in sos. Adaugi o cana cu apa si lasi sa fiarba la foc potrivit pana cand scade apa si legumele sunt facute.

Servesti rulada alaturi de garnitura de legume.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata umpluta cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte cu branza si marar

Postat de simona72

Placinte cu branza si marar

Aluatul l-am pus la framintat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in urmatoarea ordine:lapte, sare, zahar, ulei, faina, deasupra drojdia rupta bucatele. Cind a fost gata de...

Citeste continuarea

Cartofi Dauphinoise

Postat de Oana

Cartofi Dauphinoise

Cartofii noi spalati si curatati se taie la robot rondele subtiri. La fel si ceapa rosie. Se amesteca si se aseaza intr-o tava ce va merge la cuptor. Se stropesc cu uleiul de masline, sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2017, 22:42
Foarte bun!
la 08.05.2017, 22:52
Bua rulada !!1 Si ca aperitiv , si ca fel principal alaturi de garnitura
la 08.05.2017, 22:56
Bună!
la 08.05.2017, 22:59
la 08.05.2017, 23:01

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking