Aperitiv rulada din omleta umpluta cu sunca presata, branza si ardei la Panini Maker Breville

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
11 Sep 2018 | 3903 vizualizari
Aperitiv rulada din omleta umpluta cu sunca presata, branza si ardei la Panini Maker Breville

"Provocarea GastroArt"

Ingrediente

  • 1 ardei kapia (120 g)
  • 140 g branza pufoasa cu smantana
  • 4 oua
  • sare
  • 2-3 fire de marar
  • 6 felii de sunca presata

Mod de preparare

Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala, se toaca si se amesteca cu branza.

Ouale se bat cu putina sare si cu mararul spalat si tocat.

Se ung placile de la Panini Maker cu ulei. Pe placa de jos se aseaza o hartie de copt. Se conecteaza aparatul la sursa de curent electric. Se toarna ouale batute pe hartia de copt si se inchide aparatul pana cand omleta este gata. Foaia de copt cu omleta se pune apoi pe masa de lucru. Se lasa sa se raceasca.

Dupa ce omleta s-a racit, peste ea se aseaza sunca presata si se intind branza si ardeiul, apoi omleta se ruleaza, indepartand usor hartia de copt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din omleta umpluta cu sunca presata, branza si ardei la Panini Maker Breville" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu pui si legume

Postat de Irina

Quiche cu pui si legume

Aluatul de tarta sarata se face foarte usor: Am mixat untul impreuna cu faina si sarea, pana ce din aluat au inceput sa se formeze niste fulgi, dupa care am adaugat apa cu gheata. Am pus...

Citeste continuarea

Briose mic dejun

Postat de RuxyRux

Briose mic dejun

Ceapa si ciupercile se toaca la blender, la fel si dovleacul. Se incinge uleiul (usor) si se pun ciupercile presarate cu putina sare si se lasa doua minute la foc mic, se adauga ciupercile si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2018, 21:59
tare buna
la 11.09.2018, 22:06
Ce idee!
la 11.09.2018, 22:20
la 11.09.2018, 22:32
Ce bunatate!
la 11.09.2018, 22:49
Bună!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking