Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza

Postat de trifadalia in Aperitive / Garnituri
9 Mar 2021 | 2506 vizualizari
Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza

Ingrediente

  • 600 gr pasta de mici
  • 250 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • 2 gr piper

Mod de preparare

Se rade branza telemea intr-un vas, se amesteca cu untul, galbenusurile de ou, piper si putina sare daca este cazul si branza nu este foarte sarata. Se amesteca foarte bine sa se omogenizele toate ingredientele. 

Pasta de mici de mai framanta putin pentru a se lega mai bine apoi se intinde un strat subtire de 1 cm grosime, pe o folie unsa cu ulei.

Peste stratul de pasta de mici se intinde compozitia de branza, se ruleaza apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, fara folie. 

Ruloul de carne se unge cu putin ulei, si se coace cca 30 de minute in cuptrul incins la 150 grade celsius. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua rosii de Pasti decorate cu frunzulite

Postat de Bucataras

Oua rosii de Pasti decorate cu frunzulite

Pentru inceput trebuie sa degresezi ouale! Spala-le cu apa rece si putin detergent de vase, cu ajutorul unui burete, apoi limpezeste-le bine. Pune apa intr-o oala, adauga sarea si amesteca...

Citeste continuarea

Taci si inghite

Postat de Pungasa_Rogue

Taci si inghite

Se pun apa, laptele si sarea intr-un tuci, la foc potrivit. Inainte sa inceapa sa clocoteasca, se adauga malaiul treptat si se amesteca energic cu telul. Dupa ce mamaliga a fiert, se adauga untul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2021, 11:07
Interesant!
la 12.03.2021, 12:14
Gust cu plăcere...!
la 12.03.2021, 15:02
bune, bune
la 12.03.2021, 15:23
la 12.03.2021, 15:43

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking