Aperitiv rulada Primavara

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2018 | 4096 vizualizari
Aperitiv rulada Primavara

Cateva zile de concediu, Pastele, fetita in vacanta...iata doar 3 motive pentru a sta mai mult in bucatarie si a ma juca cu arome, texturi si culori.  

Ingrediente

  • a. aluat
    • 1 leg patrunjel verde
    • 4 oua
    • un praf de sare
    • 100 g smantana
    • 1 vf de cutit piper mix macinat
    • 3 lg faina de orez
    • 2 lg amidon Dr. Oetker
    • 1/2 plic praf de copt cu sofran Dr. Oetker
    b. umplutura:
    • 2 cutii crema de branza Grace ( Delaco)
    • 1 vf de cutit piper alb macinat Kamis
    • un praf de sare
    • ardei verde
    • ardei rosu
    • ardei galben
    • masline negre fara samburi
    • sunca feliata

Mod de preparare

Pornesti cuptorul. Tapetezi tava de copt cu hartie pentru copt. Daca vrei, poti sa o ungi cu putina margarina sau ulei.

Ouale le speli cu apa calda si detergent de vase, apoi le bati cu mixerul, impreuna cu un praf de sare, pana cand devin spumoase. In smantana dizolvi praful de copt si adaugi piperul. Acest amestec il torni peste ouale batute si omogenizezi. Amesteci faina cu amidonul si o adaugi treptat in compozitie. Torni aluatul astfel obtinut in tava, presari uniform frunzele de patrunjel verde spalate si dai la cuptor pentru 30 de minute. In functie de cuptor, pentru siguranta, verifici cu o scobitoare.

Cand aluatul este copt, rastorni foaia pe un prosop ud si bine stors si rulezi. Lasi sa se raceasca.

Intre timp pregatesti restul ingredientelor: speli ardeii si ii tai cuburi mici; procedezi la fel si cu maslinele; condimentezi crema de branza cu piperul alb si sare. Cand blatul s-a racit, il derulezi usor si il asezi pe o folie alimentara. Intinzi crema de branza in strat uniform, apoi presari ardeii si maslinele si asezi feliile de sunca. Rulezi la loc, strangand usor cu ajutorul foliei si dai la frigider pentru cca 1 ora. Servesti rulada taiata felii.

 Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada Primavara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Postat de rocsi_1612

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea. Spalam orezul, il punem la fiert, apoi il scurgem de apa. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu...

Citeste continuarea

Rasucita

Postat de Zamfira

Rasucita

Îndindem prima foaie de foietaj, îi decupăm marginile pentru a avea o formă rotundă. Ne putem ajuta şi de un vas rotund sau capac mai mare.  Punem foaie pe o tavă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.04.2018, 11:17
la 19.04.2018, 12:37
Buna!
la 19.04.2018, 12:39
la 19.04.2018, 12:57
la 19.04.2018, 13:09
Buna!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking