Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval

Postat de claudiaO in Aperitive / Garnituri
4 Feb 2020 | 2454 vizualizari
Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval

Sambata...zi  de rasfat...asa ca purcedm la treaba...ne inspiram din Friganelele lui Merisor...

Ingrediente

  • 20 felii de paine alba toast
  • 20 felii de sunca
  • 20 felii cascaval
  • 4 oua
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Incepem cu ouale pe care le batem cu furculita si cu sare si piper dupa gust.

Continuam cu  feliile de paine.

Fiecare felie de paine o aplatizam cu sucitorul, asezam deasupra o felie de sunca si una de cascaval, rulam strans si prindem cu o scobitoare. Continuam pana terminam ingredientele.

Trecem fiecare rulou obtinut prin ou batut, il tavalim bine prin pesmet si il punem la prajit in uleiul incins, pana se rumeneste frumos pe toate partile.

Servim calde sau reci cu ketchup si legume proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Melci pt pachetelul copiilor

Postat de simona72

Melci pt pachetelul copiilor

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus. Am lasat aluatul sa creasca 20-30 minute, l-am rasturnat pe masa de lucru pe care am...

Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Postat de rocsi_1612

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si incepem sa framantam. Cand aluatul devine omogen, elastic,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.02.2020, 11:35
la 04.02.2020, 11:48
Foarte gustoase!
la 04.02.2020, 12:20
la 04.02.2020, 13:22
Nu va suparati pentru mare dejun aveti ?
la 04.02.2020, 13:50

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking