Aperitiv rulouri umplute cu branza

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
2 Oct 2017 | 4250 vizualizari

Pentru că mi-au rămas cam 200 de grame de aluat de foietaj de la un preparat dulce, m-am gândit să fac niște cornete aperitiv, umplute cu brânză. Și cum nu aveam cornetele din metal la îndemână, m-am folosit de niște cornete artizanale, pe care le-am făcut din hârtie de aluminiu. Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 16 cornete umplute cu brânză.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 02.10.2017, 22:48
Minunateee!
la 02.10.2017, 23:10
Ce bune sunt!
la 02.10.2017, 23:21
Mulțumesc frumos, Cris!
la 02.10.2017, 23:21
Mulțumesc frumos, Oana!
la 03.10.2017, 09:13
Ce-mi plac! Tare bune sunt!
la 03.10.2017, 09:57
Bune!
la 03.10.2017, 10:52
Așa e, Mirela, sunt bune, dar și drăguțe. Și mie-mi plac, dar tot va trebui să mă mai prefecționez...
la 03.10.2017, 10:52
Îți mulțumesc frumos, Kytz!
la 04.10.2017, 13:44
Bune!
la 04.10.2017, 14:16
Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking