Aperitiv rustic

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
16 Mai 2016 | 4717 vizualizari
Aperitiv rustic

Daca iesim la gradina platoul imens di dotare trebuie umplut :d  Am  facut chiftelute, am topit slanina de porc Mangalita si am reusit sa incropesc ceva-ceva !

Ingrediente

  • Jumari de porc Mangalita
  • Salam vanatoresc
  • Chiftelute de vita http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-speciale-77661.html
  • Cas proaspat de vaca - de la soacra
  • Cascaval afumat
  • Ardei rosu
  • Ardei galben
  • Ceapa verde

Mod de preparare

  1. Salamul se desface de membrana si se feliaza .
  2. Feliati cascavalul afumat si casul de vaca .
  3. Spalati ardeii si ceapa verde.
  4. Feliati ardeii.
  5. Asezati frumos pe platou toate ingredientele.
  6. Pe deasupra razuiti putin cas .
  7. Daca nu serviti imediat inveliti platoul cu folie de prospetime .
  8. Serviti mancarea cu voie buna si cu prieteni !!!
  9.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rustic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Postat de Pungasa_Rogue

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc pentru a elimina miezul. Salamul se taie bucati mici si se prajeste in untura, apoi se...

Citeste continuarea

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Postat de RuxyRux

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Blatul de face simplu si usor framantand un aluat din ingredientele de mai sus ( in maxim doua minute), pe care il vom infaina si-l vom da la rece dupa ce l-am pus in folie de prospetime....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.05.2016, 08:10
Ce pofta imi faci asa de la prima ora!
la 16.05.2016, 08:12
la 16.05.2016, 08:13
L-am pus si pe Pluto cel mic din vecini . Doar si el a fost multumit )
la 16.05.2016, 08:21
imi place
la 16.05.2016, 08:22
bun bun

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking