Aperitiv saleuri cu cascaval

Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
20 Iul 2017 | 4005 vizualizari
Aperitiv saleuri cu cascaval

Foarte ușor de făcut și bune oricând și oricum... Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 80 de saleuri.

Ingrediente

  • 200 grame unt
  • 300 grame făină albă
  • 2 gălbenușuri
  • 2 linguri de smântână
  • sare
  • 150-200 grame cașcaval ras

Mod de preparare

Răzuiți fin cașcavalul.

Faceți un aluat din: făină, unt, gălbenușuri, sare, smântână și frământați-l bine, ca să fie omogen. Întindeți acest aluat fraged într-o foaie de 0,5 cm grosime.

Porționați aluatul în formele dorite, presărați-le cu cașcaval ras și puneți-le într-o tavă prevăzută cu hârtie de copt.

Dați tava la cuptor când este bine încins și apoi mai domoliți focul.

Când cașcavalul de pe saleuri s-a topit și rumenit frumos, scoateți tava din cuptor și puneți saleurile pe un platou. Pot fi servite deja.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Postat de licurici_lra

Aperitiv saleuri cu branza de vaci

Drojdia se amesteca cu o lingurita de faina si putina apa calduta. Se lasa pana se umfla putin. Faina cernuta se amesteca cu toate ingrediente si se lasa la crescut cel putin 30m. Se intinde...

Citeste continuarea

Aperitiv saleuri de casa cu bors, cascaval, susan si mac

Postat de ancutsa

Aperitiv saleuri de casa cu bors, cascaval, susan si mac

    Într-un vas mare, se dă 125 g unt rece pe răzătoare, se adaugă borșul, smântâna, oul, sarea, praful de copt și se amesteca bine, apoi se adaugă făină...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2017, 22:33
Prima, le vreau fierbinti...
la 20.07.2017, 22:36
la 20.07.2017, 22:45
Bravo, Leoaico! Și eu le-am mâncat fierbinți! Și erau atât de bune, de fragede...
la 20.07.2017, 22:45
Mulțumesc, Motănel!
la 21.07.2017, 08:40
ce rontaieli bune si frumoase

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking