Ingrediente
- 200 grame unt
- 300 grame făină albă
- 2 gălbenușuri
- 2 linguri de smântână
- sare
- 150-200 grame cașcaval ras
Mod de preparare
Răzuiți fin cașcavalul.
Faceți un aluat din: făină, unt, gălbenușuri, sare, smântână și frământați-l bine, ca să fie omogen. Întindeți acest aluat fraged într-o foaie de 0,5 cm grosime.
Porționați aluatul în formele dorite, presărați-le cu cașcaval ras și puneți-le într-o tavă prevăzută cu hârtie de copt.
Dați tava la cuptor când este bine încins și apoi mai domoliți focul.
Când cașcavalul de pe saleuri s-a topit și rumenit frumos, scoateți tava din cuptor și puneți saleurile pe un platou. Pot fi servite deja.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|