Ingrediente
- 5 cartofi potriviti
- 2 oua
- 1 ardei kapia rosu
- 200 gr cascaval Delaco
- 150 gr de kaizer
- 50 gr unt
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, iar cascavalul il dam pe razatoare.
Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la cuptor pana se rumenesc putin la 200 de grade.
Cand cartofii sau rumenit scoatem vasul din cuptor, adaugam kaizerul si ardeiul kapia si mai lasam 10 minute.
Dupa 10 minute presaram cascavalul ras si spargem ouale deasupra si mai lasam in cuptor pana se fac ouale.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv satios cu cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|