Aperitiv scrob de oua

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
31 Oct 2019 | 233 vizualizari

Acest scrob este traditional in Nigeria si este servit cu peste prajit cu orez sau cu ignam prajit. Este denumit 'tocană de ouă'. https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/scrob-de-oua-nigerian.html  

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 31.10.2019, 21:28
la 31.10.2019, 22:01
Bun!
la 31.10.2019, 23:32
la 01.11.2019, 00:30
Intersanta asezonare !!! De incercat
la 01.11.2019, 08:31
la 01.11.2019, 16:11
ce combinatie,imi place!
la 01.11.2019, 19:40
Bun!
la 01.11.2019, 19:52
Sășios! Un fel de lecso unguresc
la 02.11.2019, 08:58
la 02.11.2019, 13:21
Bun!
la 02.11.2019, 20:53

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking