Ingrediente
- 500 g aluat foietaj
- 200 g carnati subtiri afumati
- masline feliate negre si verzi
- 100 g cascaval ras
- 1 ou
- susan
- forme de fursecuri
Mod de preparare
Intindem aluatul pe masa infainata si decupam stelute, inimioare, etc.,cu ajutorul formelor pentru fursecuri/biscuiti. La jumatate din forme, le decupam mijlocul cu o forma rotunda.
Asezam formele aperitiv intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Lipim peste ele formele decupate. In mijlocul formelor asezam feliute de carnat, cascaval ras si felii de masline. Ungem formele pe margine cu ou si presaram seminte de susan.
Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv stelute, inimioare din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|