Aperitiv stelute, inimioare din foietaj

Postat de ladydi in Aperitive / Garnituri
26 Mar 2018 | 2752 vizualizari
Aperitiv stelute, inimioare din foietaj

Un aperitiv simplu, delicios, rapid, perfect pentru petrecerile copiilor. Ies cam 2 tavi.

Ingrediente

  • 500 g aluat foietaj
  • 200 g carnati subtiri afumati
  • masline feliate negre si verzi
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • susan
  • forme de fursecuri

Mod de preparare

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam stelute, inimioare, etc.,cu ajutorul formelor pentru fursecuri/biscuiti. La jumatate din forme, le decupam mijlocul cu o forma rotunda.

Asezam formele aperitiv intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Lipim peste ele formele decupate. In mijlocul formelor asezam feliute de carnat, cascaval ras si felii de masline. Ungem formele pe margine cu ou si presaram seminte de susan.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv stelute, inimioare din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi la cuptor, condimentati cu busuioc

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor,  condimentati cu busuioc

Curatam si spalam cartofii, apoi ii scurgem bine de apa si ii portionam in patru sau in 6, in functie de marimea lor.  Ungem o tava cu uleiul de masline si asezam din loc in loc bucati de...

Citeste continuarea

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Postat de Constelatialeu

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Am ras casul si branza de oaie,am adaugat ouale si am omogenizat bine.Am pus hartie de copt in tava,am asezat foaia de aluat peste care am turnat compozitia de branzeturi.Foaia a doua m-am chinuit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2018, 23:36
la 26.03.2018, 23:56
la 27.03.2018, 00:14
la 27.03.2018, 00:14
la 27.03.2018, 00:16
Ce de migaleala , Cred ca ai avut ajutoare multe .... La mancat

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking