Ingrediente
- Blat
- 300 g paine (felii)
- 100 g unt
- Crema
- 400 g branza de vaci
- 200 g smantana
- 100 g cascaval
- sare
- piper
- 1/2 legatura ceapa verde
- 100 g jambon feliat
- 1 legatura marar
- 1/2 lime
- icre negre (80g)
Mod de preparare
Blat-intr-un bol faramitam feliile de paine, adaugam unt topit treptat amestecand continuu.
Tapetam o tava de tarta cu folie alimentara, adaugam amestecul de paine si cu o lingura sau cu mana, tapetam pana devine uniform.
Crema-intr-un bol amestecam branza de vaci, smantana, cascavalul dat prin razatoare, jambonul (taiat cubulete),sare, piper, omogenizam dupa care adaugam ceapa si mararul tocat marunt, zeama de la lime, dupa gust.
Adaugam amestecul peste blat in forma, nivelam si deasupra un strat subtire de icre.
Dam la frigider cateva ore dupa care decoram dupa plac sau servim asa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu jambon si icre negre" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|