Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
16 Iun 2021 | 2697 vizualizari
Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra

O tarta rasturnata gatita într-o forma de tort/prajitura. Facuta cu spanac bio proaspăt .   https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/tarta-rasturnata-de-spanac-cu-bacon-si.html      

Ingrediente

  • 350 gr spanac proaspăt
  • 2 linguri de ulei
  • 8 felii subțiri de bacon/slănină 120 gr
  • 4 ouă
  • 3 linguri de smântână
  • 45 gr de brânză de capră
  • sare piper
  • ierburi de Provence

Mod de preparare

Spălați spanacul și curatati-l.  Sotați spanacul taiat în puțin ulei timp de aproximativ 10 minute. Puneti sare.  Într-o altă tigaie, rumeniti feliile de bacon.  Bateți ouăle cu smântâna, apoi adăugați brânza de capră măruntita.  Puneti piper, sare, adăugați ierburi de Provence.  Așezați feliile de bacon pe fundul formei, adăugați spanacul deasupra și turnați amestecul cu oua peste el.  Se coace 35-40 de minute la 180°C.  Se lasă puțin să se răcească și se rastoarna pe o farfurie.  Se servește fierbinte cu o salată de roșii sau ca mine cu o salată de sfeclă roșie și țelină

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta rasturnata cu spanac, bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pachetele cu branza si cascaval

Postat de andaoana

Pachetele cu branza si cascaval

Untul se topeste . Branza feta o zdrobim cu degetele , adaugam cascavalul razuit, ceapa taiata cat mai marunt , pudra de usturoi , piperul si ouale si omogenizam . Foile de placinte se taie...

Citeste continuarea

Miez de lapte cu mamaliguta gratinata

Postat de mihaelar63

Miez de lapte cu mamaliguta gratinata

 Apa se pune la fiert , se sareaza , se adauga untul si se toarna faina de malai in ploaie ,amestecandu-se incontinuu cu un tel .Mamaliga sa fie potrivit de tare . Kaizerul se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2021, 21:50
la 16.06.2021, 23:29
la 17.06.2021, 07:47
la 17.06.2021, 08:38
la 17.06.2021, 09:03
Gustoasă...!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking