Ingrediente
- 6 pâinițe
- 2 ouă
- telemea de vaci
- cașcaval feliat
- cașcaval clasic
- cașcaval Rucăr ”Brăduț”
- cremă de brânză cu verdeață
- unt
- măsline (fără sâmburi/tăiate)
- roșii cherry
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei capia
- sare
Mod de preparare
Cum toate ingredientele sunt gata preparate, nu rămâne decât să începem deja preparativele pentru decorare.
Se fierb tare două ouă. Când sunt gata fierte, se răcesc și se taie cu feliatorul de ouă.
Se taie fiecare pâiniță în două și se ung feliuțele cu unt, sau cu cremă de brânză.
Se feliază cașcavalul și se decupează inimioare de telemea și de cașcaval.
Se răzuiește cașcaval și telemea, ca să arate ca fulgii de nea.
Se spală, se curăță și se taie ardeii și roșiile cherry.
Se taie felii subțiri, cam de 5 mm grosime, de cașcaval ”Brăduț”.
Se decorează toate tartinele, după cum doriți. Este bine ca tartinele să fie preparate și servite imediat. Dacă mai rămân câteva tartine, se pot pune într-un vas închis ermetic pentru a fi ținute în frigider, până cel mult a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tartine cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|