Ingrediente
- 2 dovlecei mici
- 1/2 ardei gras roșu
- 4 ouă
- 150 ml lapte
- 150 g brânză telemea
- sare
- piper
- oregano
- 100 g cabanos
- 250 g făină
- 1 linguriți praf de copt
- 20 ml ulei
Mod de preparare
Dovleceii îi cureți de coajă și îi dai prin răzătoarea mică și îi scurgi bine de apă.
Într-un bol mixezi ouăle, apoi adaugi laptele, și uleiul și mixezi puțin după care adaugi dovleceii, ardeii tăiați cubulețe și telemeaua rasă. Asezonezi după gust și amesteci ușor. Adaugi treptat faina cernută cu praful de copt, până ce rezultă un aluat mai gros, ca o smântână. La final adaugi cabanosul tăiat felii și amesteci ușor.
Pornești aparatul de waffe și când s-a încălzit bine, adaugi câte 1 polonic de compoziție.
Le coci până când se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|