Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
30 Dec 2018 | 2986 vizualizari
Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos

Pentru această rețetă delicioasă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de la Lau, căreia îi mulțumesc și o pup :-*

Ingrediente

  • 2 dovlecei mici
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 4 ouă
  • 150 ml lapte
  • 150 g brânză telemea
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 100 g cabanos
  • 250 g făină
  • 1 linguriți praf de copt
  • 20 ml ulei

Mod de preparare

Dovleceii îi cureți de coajă și îi dai prin răzătoarea mică și îi scurgi bine de apă.
Într-un bol mixezi ouăle, apoi adaugi laptele, și uleiul și mixezi puțin după care adaugi dovleceii, ardeii tăiați cubulețe și telemeaua rasă. Asezonezi după gust și amesteci ușor. Adaugi treptat faina cernută cu praful de copt, până ce rezultă un aluat mai gros, ca o smântână. La final adaugi cabanosul tăiat felii și amesteci ușor.

Pornești aparatul de waffe și când s-a încălzit bine, adaugi câte 1 polonic de compoziție.

Le coci până când se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Waffe cu dovlecei, telemea si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Painite cu ceapa si branza

Postat de xana

Painite cu ceapa si branza

Am amestecat apa cu drojdia si 2 linguri din cantitatea de faina si le-am lasat sa se odihneasca 10 minute pana a format la suprafata bule de aer. Intr-un castron am pus restul de faina si...

Citeste continuarea

Pate de casă

Postat de CulinaryRainbow

Pate de casă

   Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul.    Am curățat ficatul de pielițe și cheaguri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.12.2018, 17:42
Yammi, mai ca imi vine sa ma duc sa imi iau si eu aparat de wafe.
la 30.12.2018, 18:07
Interesanta reteta!
la 30.12.2018, 18:54
N-am aparat pentru waffe, dar cred că merită, pentru cine-i amator de așa ceva!
la 30.12.2018, 20:06
Au tot ce le trebuie
la 30.12.2018, 20:29

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking