Aperitive

Postat de mitinita in Aperitive / Garnituri
30 Dec 2012 | 12328 vizualizari

Aceste aperitive sunt foarte versatile,de obicei lucrez cu cateva paste (de branza,pateu) si cateva ingrediente ptr deasupra (sunca,masline,cascaval,chiftelute) si le combin,ordinea nu este batuta in cui. Singura regula este sa punem doar cate o bucata de carne si branza pe fiecare aperitiv in parte si sa le facem cat mai colorate.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 30.12.2012, 14:10
e buna ideea si arata bine,o sa incerc si eu acum de revelion
la 30.12.2012, 14:27
Vă luăm noi Buni Până în Militari fac 20 de minute
la 30.12.2012, 14:49
padre, ne iei si pe noi pan' la Miti?
la 30.12.2012, 15:01
bune
la 30.12.2012, 15:19
frumoase
la 30.12.2012, 18:27
Ce de ai mai facut!
la 30.12.2012, 19:28
la 30.12.2012, 23:43
Chiar imi plac
la 31.12.2012, 01:44
Super arata
la 05.01.2013, 13:59
Bune,bune!
la 04.02.2013, 18:20
super bune optez pt bufet suedez sa ai multe chestii pe platou fiecare se serveste
la 16.06.2015, 09:20
Faine . Eu nu le-am vazut pana acum . La meniul zilei am crezut ca e reteta mea )
la 18.10.2015, 11:07
Imi cam ploua in gura...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking