Aperitive bruschete cu naut

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
23 Iun 2015 | 12724 vizualizari
Aperitive bruschete cu naut

Ingredientul meu preferat pentru zilele de post este de departe nautul. Astazi am facut bruschete cu naut. Iar daca aveti o conserva de naut bruschetele vor fi gata imediat.

Ingrediente

  • o conserva naut
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 1 franzela

Mod de preparare

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul de masline. Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul curatat si tocat fin. Lasam cateva secunde, stingem cu o jumatate de cana apa calduta si punem nautul si conserva de rosii mixata. Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa fiarba pana scade sosul.
Intre timp taiem franzela felii si o prajim pe gratar. Cand feliile sunt gata punem deasupra  nautul cald si servim imediat. Ornam cu frunze de  busuioc sau rozmarin. (Inainte de a pune nautul pe felii puteti stropi feliile cu putin ulei de masline)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive bruschete cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Postat de caroline

Rulada din paine cu pesto si mozzarella

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri. Ardeiul il spalam si il punem la copt pe...

Citeste continuarea

Waffe cu cascaval si ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Waffe cu cascaval si ardei copt

Intr-un castron se pun ouale, putina sare, iaurtul, apa minerala, uleiul, faina si praful de copt si se mixeaza. Se adauga cascavalul ras si ardeiul copt (in otet) taiat bucatele. Se incorporeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2015, 08:37
mmm... delicios!
la 23.06.2015, 08:42
la 23.06.2015, 08:59
Bunee!
la 23.06.2015, 09:43
la 23.06.2015, 09:47

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking