Ingrediente
- 1 cutie ton in suc propriu
- 1 lingura unt moale
- 2 linguri smantana
- ¼ ceapa rosie
- 1 lingura marar tocat
- 2 lingurite lamaie
- sare si piper dupa gust
- fire de chivas si rondele de masline verzi pentru decor
- cateva oua de prepelita fierte
- plus felii de paine prajita
Mod de preparare
Scurge tonul intr-o strecuratoare.
Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine.
Pune pasta de ton pe felii de paine prajita si decoreaza cu jumatati de ou de prepelita, rondele de masline verzi si 2 fire de chivas.
Lasa-le putin la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crostini cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|