Ardei copti umpluti cu branzeturi

Postat de simona72 in Retete Delikat
18 Iul 2018 | 5143 vizualizari
Ardei copti umpluti cu branzeturi

Reteta este pe cat de simpla, pe atat de delicioasa. Imprumutata oarecum de la greci, ea are patru ingrediente de baza: ardeiul capia copt, branza feta, ulei de masline si oregano. Ca mai la toate retetele, atunci cand lucrezi in bucataria ta, poti sa adaugi sau nu ingrediente. De data asta am folosit doua tipuri de branza care se topesc la cuptor si anume branza de burduf si camembert. In plus, am adaugat pastrama din muschiulet de porc si rosii. Uleiul de masline nu are cum sa lipseasca, la fel si oregano.  Prietenii de la Delikat m-au ajutat si de data aceasta. Noua gama de produse conține numai ingrediente 100% naturale, fără niciun aditiv alimentar adăugat. Mai mult, pentru a păstra proprietățile nutritive și gustul autentic al ingredientelor, condimentele sunt uscate în mod natural și ambalate în condiții ce asigură un nivel ridicat de calitate și siguranță. Oregano este o planta aromatica cu aroma complexa si gust usor amarui. Se asociaza foarte bine cu uleiul de masline si astfel se poate obtine un ulei cu gust si aroma, daca in recipientul cu ulei se adauga putin oregano. "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

Ingrediente

  • 4 ardei capia
  • 50-70 gr branza de burduf
  • 50-70 gr branza Camembert
  • 80-100 gr pastrama din muschiulet de porc
  • Piper proaspat rasnit Delikat
  • Oregano Delikat
  • 1 rosie de gradina
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se coace ardeiul capia pe o plita. Se curata de coaja. Se scot semintele si cotorul in asa fel incat sa ramana ardeiul cat mai intreg.

Se taie cubulete branzeturile, pastrama de porc si rosia. Se amesteca toate intr-un castron, se adauga piper proaspat rasnit, oregano si 2 linguri ulei de masline. Nu se mai adauga sare pentru ca toate ingredientele contin deja sare. Cand ati ajuns in acest moment, puteti sa optati pentru ce umplutura doriti: poate sa fie doar din branzeturi sau puteti sa adaugati si alte legume. Se umplu ardeii copti cu umplutura pregatita.

Asezati ardeii in vase din ceramica sau intr-o tava. Eu am ales doua vase mai mici pentru doua persoane. Se ung putin vasele cu ulei inainte de a aseza ardeii, se stropesc ardeii cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano de la Delikat.

Se dau vasele la cuptorul incins la 200 grade C, pentru 10-15 minute.

Se serveste mancarea calda cu paine proaspata sau cu lipie.

Sa va fie de bine!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Salata de vara cu mozzarella condimentata

Postat de privatelaura

Salata de vara cu mozzarella condimentata

Legumele se spala, se feliaza dupa gust. Separat, se scurge mozzarella, se sareaza si se stropeste cu putin ulei de masline. Se presara oregano si foarte putin chilli. Se amesteca usor cat sa...

Citeste continuarea

Cartofi gratinati

Postat de simona72

Cartofi gratinati

Cartofii se spala cu un burete abraziv. Avand in vedere ca sunt cartofi noi, eu nu i-am curatat cu cutitul. A fost suficient sa-i spal sub jet de apa si sa-i frec bine cu buretele. I-am taiat in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2018, 13:48
Arată foarte bine și cred că și gustul este pe măsură...!
la 18.07.2018, 13:50
Multumesc Rodica! yahoo06.gif Intr-adevar, sunt deliciosi...combinatia de ardei copt dulce, cu branza si oregano este absolut superba
la 18.07.2018, 14:34
Big like! Noroc ca mananc niste salata acum ))
la 18.07.2018, 16:55
buni buni
la 18.07.2018, 16:59
ce bunatate!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking