Ardei iuti in otet
Postat de Bunica in Conserve 7 Sep 2009 | 53201 vizualizari
Cand ciorbita este aburinda ,ce bine merge un ardei iute!.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 08.09.2009, 10:36
ptiuuu Bunica ce bine arata!
sunt foarte frumoase si da fff buni in ciorba
la 08.09.2009, 15:35
CE INSEAMNA O PARTE OTET 2 APA, SPUNE CANTITATIV
la 08.09.2009, 17:51
Claudia,e scris in reteta ca e vorba de 1 litru de lichid. Impartim litrul ala la 3 si aflam cat inseamna otet si cat apa.
la 08.09.2009, 18:38
Daca am mai multe borcane apreciez din ochi.Pun cu o masura oarecare , una de otet si doua de apa. Pentru Claudia- 1l otet si 2l apa.Cand am facut acum am avut 2kg. de ardei si au iesit 7 borcane de 800g.,iar solutia am facut-o din750ml. otet , 1,5 l apa si 2linguri de sare. Sa folositi numai sare grunjoasa la conservele pentru iarna!.
la 08.09.2009, 20:48
Buni, ce bine arata borcanele!! Am facut si eu o data ardei taiati si am pus si tije de telina taiate rondele printre ei, o bunatate!
la 08.09.2009, 21:58
Eu am mancat de la cineva si cu fasole verde (pastai) taiata marunt. Era f buna.
la 09.09.2009, 21:51
Am facut si eu anul trecut cu pastai de fasole, dar noua ne place mai mult asa. Fasolea le ia din iuteala..
la 09.09.2009, 21:52
Oana, am pus frunze de telina deasupra ardeilor.
COMENTEAZA