Ardei iuţi în oţet

Postat de diaconta in Muraturi
22 Sep 2013 | 5388 vizualizari

De regulă conservam ardei semi-iuţi,noi le spunem „bulgareşti” dar zilele astea am gasit la piaţă ardeiaşi aştia simpatici ,iar vânzatorul mi-a spus ca nu sunt prea iuţi.Aşa că am cumparat un kilogram.O parte i-am folosit la muraturi,iar restul i-am pus la borcan.Totuşi gustându-i ,am realizat că sunt foarte iuţi.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 22.09.2013, 22:38
ce faini sunt ardeiutii!!!
la 22.09.2013, 22:38
Ce buni or fi la iarna!
la 22.09.2013, 22:44
Ce frumosi. N-am mai vazut asa ardei iuti pana acum
la 22.09.2013, 22:44
arata bineee
la 22.09.2013, 22:46
da,sunt mare fan al piscaciosilor
la 22.09.2013, 22:52
ce bine arata si ce buni langa o ciorba acra cu tarhon
la 22.09.2013, 22:59
la 22.09.2013, 23:26
Super!!!! Imi plac mult ardeii iuti murati. Sunt super buni cu o ciorbica.
la 23.09.2013, 05:15
Dacă n-ar fi iuti, ce m-as repezi la ei...optic, perfect!
la 23.09.2013, 05:34
la 23.09.2013, 07:39
tare buni cu o ciorba de porc, iarna..
la 23.09.2013, 09:10
foarte buni
la 23.09.2013, 09:16
la 23.09.2013, 10:01
Super!!!
la 23.09.2013, 10:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking