Ardei iuţi în oţet
Postat de diaconta in Muraturi 22 Sep 2013 | 5388 vizualizari
De regulă conservam ardei semi-iuţi,noi le spunem „bulgareşti” dar zilele astea am gasit la piaţă ardeiaşi aştia simpatici ,iar vânzatorul mi-a spus ca nu sunt prea iuţi.Aşa că am cumparat un kilogram.O parte i-am folosit la muraturi,iar restul i-am pus la borcan.Totuşi gustându-i ,am realizat că sunt foarte iuţi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 22.09.2013, 22:38
ce faini sunt ardeiutii!!!
la 22.09.2013, 22:38
Ce buni or fi la iarna!
la 22.09.2013, 22:44
Ce frumosi. N-am mai vazut asa ardei iuti pana acum
la 22.09.2013, 22:44
arata bineee
la 22.09.2013, 22:46
da,sunt mare fan al piscaciosilor
la 22.09.2013, 22:52
ce bine arata si ce buni langa o ciorba acra cu tarhon
la 22.09.2013, 23:26
Super!!!! Imi plac mult ardeii iuti murati. Sunt super buni cu o ciorbica.
la 23.09.2013, 05:15
Dacă n-ar fi iuti, ce m-as repezi la ei...optic, perfect!
la 23.09.2013, 07:39
tare buni cu o ciorba de porc, iarna..
la 23.09.2013, 09:10
foarte buni
la 23.09.2013, 10:01
Super!!!
COMENTEAZA