Ardei iuti pe ata

Postat de delia64 in Conserve
19 Mar 2014 | 5379 vizualizari

Iarna sunt tare buni , macinati sau taiati marunt , depinde la ce -i folosesc . O prietena unguroaica a stat o saptamana la mine in toamna si ea mi-a dat ideeia .

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 19.03.2014, 16:36
la 19.03.2014, 16:37
am si eu un sir!
la 19.03.2014, 16:40
la 19.03.2014, 16:42
Super faini, socra`miu pune in fiecare an, bineinteles din gradina proprie, o parte dintre ei ii face boia...
la 19.03.2014, 16:45
eu am doar un breloc asa cu ardeii pe ata
la 19.03.2014, 16:49
la 19.03.2014, 16:52
la 19.03.2014, 16:57
De care ata?
la 19.03.2014, 17:09
Babi5
la 19.03.2014, 17:10
Cleme cred ca dentara am folosit
la 19.03.2014, 17:15
am pile la dentist,sa-mi dea si mie vreo 3 metrii...
la 19.03.2014, 17:27
la 19.03.2014, 17:29
Cleme nu trebuie exagerat , ce e prea mult strica , apoi la intrare e cum e dar la iesire , nu te vad prea bine .
la 19.03.2014, 17:30
Alexandra
la 19.03.2014, 17:53
super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking