Ardei umpluti cu afumatura si ciuperci
Postat de Ina in Mancaruri cu carne 18 Ian 2014 | 14336 vizualizari
Aroma de afumatura si ciuperci s-a potrivit perfect cu un vin bun vechi, de colectie.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 19.01.2014, 00:08
Foarte buni !
la 19.01.2014, 00:25
la 19.01.2014, 00:25
bun
la 19.01.2014, 00:44
ce bun trebuie sa fie
la 19.01.2014, 05:49
bun
la 19.01.2014, 06:54
ce bine arata si cat de bun trebuie sa fie...
la 19.01.2014, 08:01
Bunatate de bunatate
la 19.01.2014, 08:49
foarte bun
la 19.01.2014, 09:46
ce bun! doar ca eu sunt la un fel de dieta si ma multumesc cu privitul...
la 19.01.2014, 12:12
arata minunat
la 19.01.2014, 14:07
Foarte, foarte gustosi
la 20.01.2014, 20:38
Imi place ca si voi gatiti cu un vin bun
la 20.01.2014, 21:39
Cris, sticla aia o aveam si noi mai de soi Dar a vrut Costel cutia, sa-si faca trusa de scule-n ea )) Si-am sacrificat si sticla, ca doar n-o tineam fara cutie )
COMENTEAZA