Ardei umpluti cu carne si sos cu legume

Postat de GeorgianaGrigorescu in Curcan
27 Iul 2015 | 5059 vizualizari
Ardei umpluti cu carne si sos cu legume

Ingrediente

  • 10 ardei
  • 500 g carne curcan
  • 300 g carne porc
  • 50 g orez
  • 3-4 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 linguri pasta rosii
  • sare,piper,boia dulce,cimbru verde, patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam bine ardeii si ii curatim de seminte.Eu am avut 12 ardei dar 4 dintre ei au fost micuti. Tocam o ceapa mai mare si o punem la inmuiat pe foc cu foarte putin ulei.Adaugam putina apa si lasam sa fiarba pana scade.Adaugam pe foc si orezul spalat bine si mai adaugam putina apa.Lasam sa fiarba pana scade apa.

In vasul in care vom aseza ardeii punem 2-3 cepe tocate si 2-3 morcovi taiati rondele.Adaugam putina apa si eventual putin ulei.Eu nu am mai pus ulei pentru ca  nu mancam prea gras.Lasam sa fiarba pana se inmoaie putin legumele.

Amestecam carnea tocata cu ceapa si orezul de pe foc, adaugam sare,piper,boia dulce, cimbru si patrunjel verde.

Umplem ardeii cu amestecul de carne, ii asezam in vasul in care am inmuiat ceapa si morcovii, punem 3-4 linguri pasta de rosii , umplem vasul cu apa si introducem la cuptor.Eu las vasul la cuptor la foc mic cateva ore.Intre timp adaugam si cartofii taiati cuburi.Sunt gata cand a scazut sosul la jumatate, legumele sunt fierte si ardeii rumeniti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne si sos cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosii

Postat de merisor67

Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosii

Spălăm bine cartofii și îi punem la fiert în apă clocotită cu sare și o linguriță de zahăr. Zahărul adăugat în apa fiartă, va conferi cartofilor un plus de...

Citeste continuarea

Ardei umpluti ardelenesti

Postat de rocsi_1612

Ardei umpluti ardelenesti

Ceapa si prazul le curatam,le spalam si le tocam marunt. ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem cubulete. 1 rosie o curatam de pielita si o dam pe razatoare. intr-o tigaie punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2015, 22:13
la 27.07.2015, 22:16
la 27.07.2015, 22:25
Mamaaaaa ce bine arata Imi plac mancarurile cu multe legume
la 27.07.2015, 22:28
fetitei mele ii plac mult cartofii si morcovii si profit de asta
la 27.07.2015, 22:29
adaug la orice mancare cat mai multe legume

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking